DSC_0084

HISTORIA

Aquest club comença la seua aventura l’any 2001 amb el nom de Club de Muntanya de La Canyada. El motiu va ser la necessitat d’establir una associació, mitjançan la qual homologar el sender de Els Calderons.

Durant el seus primers 5 anys va ser president d’aquest Club Rafael Ballester Payà acompanyat per José Ferrero y Antonio Molina, que posteriorment es van convertir en president i tesorer respectivament fins al dia d’avui.

Desde el seu naiximent s’han realitzat una infitinitat d’activitats per fin de promoure el senderisme i altres activitats als veïns del poble, d’ahi naix el nostre lema, “Fent Club, Fent Poble”.

Contem a un parcela destinada per a la reserva de La Calera, on s’ha construït un refugi per a que tot el poble puga gauidir de la convivencia al mig ambient.

Actualment, uns 70 socis, cadascún d’una edat i amb preferencies variades aporta al club una singularitat molt particular gracies a la qual els seus membres poden disfrutar d’una amplia varietat d’activitats per a disfrutar del seu temps lliure.

 

Deja un comentario

Required fields are marked *.